Enchantimals grote dieren - giraffe modepop

  Enchantimalsgrote dieren - giraffe modepop

  14.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals grote dieren - giraffe modepop

  Laat je betoveren door deze sets met schattige Echantimals-poppen en hun dierenvriendjes, zoals Gillian Giraf pop en haar grote giraffenvriendinneje Pawl.

  De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar. Pawl giraf is groot genoeg om op te rijden! Gillian Giraf pop draagt een kleurige outfit met verwijderbare rook, schoentjes en een hoofdtooi. Girafoortjes piepen tevoorschijn uit haar rode haar. Pawl giraf ziet er ook schattig uit -- met schattige details, pluizig haar, versierde teugels en een hoofdtooi die perfect passen bij haar BFF. Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)

  Inhoud: Gillian Giraf pop met outfit en accessoires en haar grote giraffenvriendinnetje Pawl met accessoires, zoals een hoofdtooi en teugels. Pop kan niet los staan of alleen rijden. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties