Enchantimals Felicity Vos & Flick handpop

  EnchantimalsFelicity Vos & Flick handpop

  8.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals Felicity Vos & Flick handpop

  Ontdek de magie van vriendschap en de natuur met deze​schattige Enchantimals! ​

  Laat je betoveren door deze schattige Enchantimals poppen en hun dierenvriendjes. Felicity Vos heeft een speciale band met haar dierenvriendje Flick de vos. Ze zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar! Felicity Vos (15 cm) gaat er graag op uit in haar vrolijke blauwe outfit met bloemenprints en kleurige schoenen. Kinderen zijn gek op haar lange haar en de grappige details die passen bij haar dierenvriendje, zoals een vossenstaart en vossenoortjes. Flick de vos heeft ook snoezige details, zoals een eigen vossenstaart en kleine roze pootjes. Kinderen vinden het heerlijk om met deze twee speciale vriendjes te spelen en zelf avonturen te bedenken met hun Enchantimals! Verzamel ze allemaal en bouw je eigen fantasiewereld vol Enchantimals (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: pop met outfit en accessoires, en een dierenvriendje. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

  - Felicity Vos (15 cm) en haar dierenvriendje Flick de vos zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar. ​
  - Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale vriendjes te spelen. ​
  - De modebewuste en avontuurlijke Felicity Vos heeft een nieuwe look: een vrolijke outfit met bloemenprint en oranje schoenen (die je ook uit kunt trekken).
  - Zij en Flick de vos hebben allebei opvallende details die de fantasie van kinderen prikkelen, zoals vossenoortjes en een vossenstaart. ​
  - Verzamel ze allemaal om je wereld van Enchantimals nog groter te maken! ​

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties