Enchantimals egel modepop

  Enchantimalsegel modepop

  8.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals egel modepop

  Laat je betoveren door Hixby Egel en zijn egelvriendje Pointer. De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar!

  Deze 15 cm grote pop wordt geleverd met zijn egelvriendje Pointer. Hij ziet er schattig uit met een oranje bril en pluizig haar. Hixby Egel pop draagt een coole outfit: een geruit shirt, een trendy spijkerbroek, een jack met mouwen van kunstleer en een bontrand. Zwarte veterlaarsjes maken de outfit helemaal compleet. Hij draagt een oranje zonnebril en zijn gezicht is geïnspireerd op dat van een egel. Zijn oortjes piepen tevoorschijn uit zijn spiky kapsel. Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen.

  Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Inhoud: Enchantimals Hixby Egel pop met outfit en accessoires en zijn egelvriendje Pointer. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties