Eminent EM8615 draadloos alarmsysteem
 • sale
 • -40%

  EminentEM8615 draadloos alarmsysteem

  199.-119.39je bespaart 79.61
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Eminent EM8615 draadloos alarmsysteem

  Dit EM8615 draadloze alarmsysteem van Eminent is uniek in zijn soort door de combinatie van een Wifi/SMS en GSM verbinding. Door deze verbindingen ben je altijd verbonden met de startkit, zelfs wanneer één van de verbindingen wegvalt.

  Push notification
  De eerste melding die je ontvangt op je telefoon is een push nofiticatie op de aangesloten smartphone of tablet. Wanneer er geen werkende internetverbinding aanwezig is, of wanneer deze is weggevallen, schakelt het systeem automatisch over naar het verzenden van een melding via SMS of het ontvangen van een telefoontje. Je spullen zijn op deze manier altijd veilig, ook wanneer er een netwerk wegvalt.

  Back up batterij
  Het alarmsysteem zit standaard aangesloten op het lichtnet. Voor de optimale veiligheid heeft het alarmsysteem ook back-up batterijen. Deze accu zorgt ervoor dat wanneer de elektriciteit uitvalt, alle eigendommen veilig blijven.

  App
  Dit Eminent alarmsysteem werkt in combinatie met de speciaal hiervoor ontworpen app (Android/iOS). Na een eenmalige registratie kun je tot een maximum van 5 mobiele apparaten verbinden.

  Uitbreidingen
  Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je draadloos toegang tot het alarmsysteem. Daarnaast is het mogelijk om het alarmsysteem uit te breiden met meerdere uitbreidingen tot een maximum van 100 systemen. Voorbeelden hiervan zijn bewegingsmelders, deur/raamcontacten, rookmelders en een strobe sirene.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen: 17,7 x 17,1 x 11,6 cm (lxbxh)
  - Materiaal: Plastic
  - Garantie: 5 jaar
  - Driedubbele beveiliging voor je woning
  - Compleet draadloos alarmsysteem, ga direct zelf aan de slag
  - WiFi/SMS/GSM alarmsysteem te bedienen en in te stellen met gratis app
  - Gemakkelijk overal te plaatsen door de SMS/GSM functie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie