Eminent EM6410 beveiligingscamera, Wit

  EminentEM6410 beveiligingscamera

  64.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Eminent EM6410 beveiligingscamera

  Bescherm uw eigendommen met de EM6410 Full HD Wi-Fi Pan/Tilt IP Camera. De Full HD 1080p IP Camera heeft verbinding via Wi-Fi en is geschikt voor binnenshuis gebruik. De installatie en het gebruik gaan via de E-SmartLife app, dit zorgt voor gemakkelijk gebruik. De app zal uw een pushbericht geven wanneer er beweging op de camera gedetecteerd wordt, ook heeft u de mogelijkheid om mee te luisteren en terug te spreken tijdens opname. De beelden kunnen worden terug gekeken met gebruik van een SD-kaart en de IR leds zorgen voor duidelijk beeld in de nacht.

  Via de E-SmartLife app is de kan er gemakkelijk verbinding worden gemaakt met het thuisnetwerk, waarna de camera overal te wereld te benaderen is. De EM6410 Pan/Tilt IP Camera heeft een Full HD 1080p sensor voor goede beelden en een bredere visie dan vaste IP camera’s. De IR leds schakelen wanneer het donker wordt automatisch in en zorgen voor goed beeld in de nacht.
  Als de camera beweging detecteert dan wordt een pushmelding verzonden naar je smartphone. Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon kun je meeluisteren en terugspreken. Je bent altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in je omgeving. De beelden kunnen worden teruggekeken bij gebruik van een SD-kaart.

  Via de E-SmartLife app kunnen snelkoppelingen en scènes ingesteld worden. U kunt een automatische scène instellen voor bewegingsdetectie bij zonsondergang. Ook kunt u een snelkoppeling in het hoofdmenu voor het in- of uitschakelen van bewegingsdetectie wanneer u het huis verlaat of juist weer thuiskomt.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie