overzicht
Emerio DIGITALE WATERKO digitale waterkoker, RVS/zwart

  EmerioDIGITALE WATERKO digitale waterkoker

  34.99
  4 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Emerio DIGITALE WATERKO digitale waterkoker

  Deze Emerio WK-109469 glazen digitale waterkoker met instelbare temperatuur heeft een vermogen van 2200 Watt en een inhoud van 1.8 liter. De kan is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit veiligheidsglas. De WK-109469 heeft een geïntegreerd verwarmingselement waardoor deze ongevoelig is voor kalkaanslag, een veilig scharnierend deksel met ontgrendelingsknop en een waterniveauaanduiding aan twee beide zijden. Verder is de waterkoker beveiligd tegen droogkoken en bevat het een automatische afslag en kalkfilter.

  Specificaties
  - Vermogen: 2200 Watt
  - Inhoud: 1.8 liter
  - Automatische afslag
  - Instelbare temperatuur
  - Kalkfilter
  - Droogkookbeveiliging
  - Gesloten verwarmingselement
  - 360 graden draaibaar
  - Snoerloos
  - Snoeropberging
  - Kleur: RVS/zwart
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmeting (hxbxd): 22x16x24.4 cm 
  - Gewicht: 1.1 kg

  Inhoud verpakking:
  - Waterkoker
  - Basis
  - Handleiding
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)
  Meest recent

  Super waterkoker

  Ik ben heel blij met deze waterkoker. Snel warm en handig dat ie op verschillende temperaturen in te stellen is. Enige nadeel is het deksel. Deze gaat niet geheel open en is helaas na een aantal maanden kapot gegaan.

  Duidelijk minpuntje, maar toch prima koop

  De Emerio digitale waterkoker is een mooi en goed werkend apparaat. Het water kookt snel en de instelbare temperatuur is handig. Er komt snel kalkaanslag in het apparaat. Het deksel gaat maar een klein stukje open, daarom is het onmogelijk om tussendoor, bij voorbeeld. met een doekje, de eerst kalkaanslag weg te halen. Dat is jammer. In de gebruiksaanwijzing staat dat je iedere maand moet ontkalken. Maar dit zal veel vaker moeten gebeuren.

  1 persoon vond dit nuttig

  koopje

  wist niet eens, dat de temperatuur instelbaar is toen ik het bestelde. in tegenstelling wat er vermeld is, is er wel een warmhoudfunctie ( > 85°C) deksel gaat bij mij wel netjes open en dicht. ruikt wel een beetje (plastic) in het begin ondanks 4x (gekookt) spoelen.

  MOOI!!!! Maar.... de klep gaat 9 van de 10 keer niet open!

  Ik ben tevreden over de waterkoker hij is zo mooi! Ik wilde er nog een tweede bijbestellen maar ik denk er nog over. Omdat de klep niet open gaat..,,alleen als het water gekookt heeft wil hij het zo nu en dan wel eens doen. Ik weet niet of het "toevallig" bij mijn waterkoker is..Ik vul hem nu gewoon via de tuit. Moet eigenlijk niet kunnen... maar hij is zo mooi!!!

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand