Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

DVD's
Elly en de wiebelwagen - Kerstfeest (DVD)
 • Uitverkocht

  Elly en de wiebelwagen - Kerstfeest (DVD)

  8.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Elly en de wiebelwagen - Kerstfeest (DVD)

  Ik ben Elly en ik reis sinds kort met een woonwagen door het land. Hij wiebelt een beetje. Daarom heet hij ‘de Wiebelwagen’. Hoe ik aan die wagen ben gekomen? Op een dag, net toen ik aan het denken was over het Land van ‘Beloofd is Beloofd’, zag ik hem staan met een bordje ‘te koop’. Dat was mijn kans! Ik heb hem gekocht en samen met vrienden geverfd in de kleuren die ik mooi vind. Het paardje ‘Spierbal’ mocht ik lenen van de buurman en van een oude zigeuner- zangeres kreeg ik haar gitaar mee. Toen ben ik vertrokken.

  Na een paar dagen zag ik twee figuren langs de weg staan. Ze zagen er grappig uit. Eén van de twee had een boek onder z’n arm. Ze heetten Dop en Kurk. Ze vroegen me, of ik wist wat er in het boek stond. Zelf konden ze dat niet zo goed lezen. Het was het boek van ‘Beloofd is Beloofd’! Vanaf dat moment reizen Dop en Kurk met me mee. En elke dag lees ik een stukje voor uit dat wonderlijke boek. Soms komen er kinderen op bezoek. Dan leren we ook een liedje uit het land van ‘Beloofd is Beloofd’. En als het goed gaat houden we een voorstelling.
  Sterren tellen
  Verliefd
  Beloofd!
  Vrede overal
  Popelen
  Cadeautjes
  Hij is er!
  Dikke vette zitzakken
  Alles goud
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreJeugd
  Speelduur135
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand