Elgato THERMO slimme radiatorkraan, -

  ElgatoTHERMO slimme radiatorkraan

  55.68
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Elgato THERMO slimme radiatorkraan

  Deze Eve Thermo slimme radiatorkraan werkt, op afstand, met Apple Homekit. Je kunt deze de slimme radiotorkraan instellen op jouw schema en routine. Daarnaast kan je de temperatuur in de verschillende ruimtes van je huis nog aanpassen door middel van de Eve app, Apple Home app, Siri of gewoon via de toetsen.  De Eve Thermo werkt samen met de andere sensoren uit de Eve serie. Zo is het mogelijk om de verwarming automatisch uit te schakelen wanneer Eve Door & Window heeft opgemerkt dat een raam in de betreffende ruimte geopend is.

  Eve app
  Om alle Eve randapparatuur op een eenvoudige manier te kunnen gebruiken, heeft Eve Systems een speciale app ontwikkeld. In deze Eve app worden alle beschikbare apparaten, lampen en sensoren ondergebracht, verdeeld over de verschillende vertrekken in de woning.

  Geschikt voor Apple HomeKit
  Eve Systems heeft ervoor gezorgd dat de gehele Eve serie werkt in combinatie met Apple HomeKit. Alle apparaten zijn hierdoor op een overzichtelijke manier, vanuit de HomeKit te bedienen. Dankzij Siri ondersteuning is het systeem ook geschikt voor stembediening.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie