Alecto walkie talkies

Helaas, deze actie is afgelopen. Geen zorgen! Bekijk alles van alecto . Er staan vast andere deals op je te wachten.

Eindeloos speelplezier met een walkie talkie van Alecto

Een Alecto walkie talkie is het perfecte cadeau voor avontuurlijke kids. Dit speelgoed maakt buiten spelen of kamperen namelijk nog spannender. Hoe leuk is het immers om geheime boodschappen door te geven aan vriendjes of om elkaar te helpen tijdens een speurtocht? De walkie talkies van Alecto zijn van een prima kwaliteit en zijn bestand tegen een stootje. De batterij van deze krachtpatsers gaat bovendien lekker lang mee waardoor ze garant staan voor eindeloos veel speelplezier. Tot slot is de walkie talkie compact. Handig om mee te nemen in de jaszak of om tijdens outdooractiviteiten aan de broek te hangen!

Walkie talkie en headset

In onze webshop koop je verschillende soorten walkie talkies van Alecto. Zo vind je een walkie talkie die voldoet aan jouw wensen en binnen jouw budget past. De Alecto FR 125 walkie talkie is een ideale walkie talkie om mee te spelen en mee te nemen op avontuur. De oplaadbare batterijen dragen bij aan het gebruiksgemak. De Alecto FR 125 kan uitgebreid worden met de Alecto FRH 10 walkie talkie headset. De headset is handig als je kind handsfree commando’s van zijn besties wil ontvangen. Je kind ziet er met deze ergonomische oordopjes in bovendien uit als een pro. Match de walkie talkie met een sportieve outfit om de look compleet te maken.

Leuke en praktische cadeaus van Alecto

De Alecto walkie talkie voor een kind is leuk en praktisch. Alecto verkoopt bovendien nog veel meer grappig elektronisch speelgoed zoals de knuffels met nachtlampje en rustgevende geluiden. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen binnen de korste keren en rekenen geen verzendkosten bij bestellingen van minimaal 20.-. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.