Kurio kindertablets

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Kindertablets in het roze, blauw, rood en groen

De meeste kinderen zijn dol op de tablet en andere elektronische speeltjes. Hoewel een tablet super leerzaam én leuk speelgoed is, is het slimmer om een speciaal kindertablet aan te schaffen. De Kurio kindertablet is bijvoorbeeld voorgeprogrammeerd. Jij bepaalt hierdoor precies wat je kind wel én niet mag met de tablet. Daarnaast is de tablet kindvriendelijk, gemakkelijk in gebruik en niet schadelijk voor de ogen van je kind. Je koopt de kindertablet in het roze, blauw, rood of groen. Shop direct een kinderhoofdtelefoon als je je kind in alle rust wilt laten gamen of studeren met de tablet.

Tab Lite, Tab Connect en Ultra Studio tablet

De kindertablet van Kurio is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de Kurio Tab Lite kindertablet compact en voorzien van een beschermende laag. De tablet is ideaal voor onderweg en speciaal ontworpen om tegen een stootje te kunnen. De kindertablet Kurio Tab Connect beschikt over 16 GB geheugen, een camera en andere snufjes. Tot slot is de Kurio Ultra Studio tablet super veilig en als beste getest door de Consumentenbond. Stel wel even een tijdslimiet in: zo weet je zeker dat je kids nooit te lang achter de tablet zitten. Goed om te weten: alle kindertablets bevatten een filter waardoor kids geen onveilige of vreemde websites kunnen openen.

Shop je tablet extra voordelig

Koop je kindertablet van Kurio in de aanbieding als je geld wilt besparen of budget wilt overhouden voor andere must-haves. Zo vind je in onze webshop nog veel meer educatief speelgoed en andere cadeautjes. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen super snel en helemaal gratis als je voor minimaal € 20 bestelt. Check alle voorwaarden online of neem direct contact op met de klantenservice als je hulp nodig hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.