Kindertablets

12 resultaten
nieuwste collectie

12 resultaten

Tijd voor een tablet voor je kind

Pakt jouw kleintje iets te vaak jouw tablet af? Dan is het tijd om een kindertablet aan te schaffen. Met dit tablet kan jouw kind veilig leren, spelen en activiteiten uitvoeren. Je koopt in onze webshop zowel een tablet voor de allerkleinsten (met leuke geluidjes en lichtjes) als een tablet voor de wat grotere kinderen met wifi-connectie en voorgeprogrammeerde (kindvriendelijke) content. Neem de tijd om de verschillende opties te bekijken of check meteen welke kindertablet in de aanbieding is. Zo houd je geld over voor andere must-haves zoals een bijpassende kinderhoofdtelefoon.

Tablets van Kurio en VTech

Een echte bestseller is de Kurio kindertablet. De tablets van dit merk zijn veilig voor de ogen van je kind en veilig in gebruik. Door de voorgeprogrammeerde programma’s beheer jij precies wat je kind wel én niet met de tablet kan doen. Ideaal als jij je kind op een fijne manier kennis wilt laten maken met internet. Daarnaast is de Kurio tablet geschikt om huiswerk mee te maken, filmpjes op te kijken en andere activiteiten mee uit te voeren. Voor kleine kindjes is de kinder tablet van VTech een aanrader. De tablet zingt liedjes, maakt geluidjes en helpt bij het leren van nieuwe woorden.

Kindertablet kopen met behulp van onze zoekfilter

Nog sneller en eenvoudiger een kindertablet kopen doe je met behulp van onze zoekfilter. Stel direct in van welk merk en voor welke leeftijdsgroep jij een tablet zoekt. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen de tablet de volgende werkdag. Ideaal als je een last minute cadeau nodig hebt. Neem contact op met de klantenservice of check de veel gestelde vragen als je vragen hebt over de tablet of het plaatsen van een bestelling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.