Videocamera's

Drones met camera

Huizen, kleine meertjes, naaldbomen en slingerachtige weggetjes. De elementen lopen in elkaar over en met een vaart vliegt je drone met camera boven dit kunstwerk. Met een druk op de knop vertraag je ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Drones met camera

Om prachtige plaatjes van boven vast te leggen zijn er verschillende opties voor de drone met camera. De drones die HD-beeld vastleggen zijn gemaakt om uiterst stabiel in de lucht te hangen, daarnaast is deze versie gemakkelijk in bediening. Zodat jij alleen nog maar hoeft te zorgen dat je de mooiste dronebeelden maakt van de omgeving.

Drone camera specificaties

De drones met camera zijn zo ontworpen dat ze de perfecte plaatjes kunnen schieten. Omdat voor elkaar te krijgen zijn er speciale functionaliteiten toegevoegd. Zo hebben een aantal modellen van DJI en Parrot de beschikking over een ‘Follow-me’ functie, waarbij de drone boven de bestuurder hangt en meevliegt terwijl er gefilmd wordt. De functie ‘Point of interest’ laat de drone met camera om een specifiek punt vliegen die door de gebruiker is ingesteld. De besturing wordt daarmee geheel automatisch overgenomen en de aandacht kan gelegd worden op het creëren van de mooiste foto’s.

Parrot

Het assortiment van Parrot bestaat uit verschillende betaalbare drones die geschikt zijn van beginner tot meer ervaren gebruiker. De drones van Parrot zijn uitgerust met één of meerdere camera’s. Ze zijn ideaal om het gebruik van een drone met camera onder de knie te krijgen en beelden te maken van hoge kwaliteit. Een veel gekozen instapmodel is de Parrot Bebop drone.

DJI

Bij de drones van DJI draait alles om creatie van beelden en elementen. DJI combineert de nieuwste technologie met gebruiksvriendelijke besturingssystemen. Niet voor niets worden de drones met camera van DJI veel gebruikt door professionele filmmakers. De DJI Phantom drones worden gebruikt door beginners die hun eerste stap zetten op gebied van luchtfotografie. Daarna wordt vaak de overstap gemaakt naar het nieuwere broertje de DJI Mavic; met nog scherpere beelden en een systeem om obstakels te ontwijken.