Videocamera's

Camcorder tassen

Wil jij jouw camcorder of action cam overal mee naartoe nemen? Met een handige tas of case bescherm je de camera onderweg. De meeste tassen hebben een aparte opbergruimte voor kabels en andere accesso ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Camcorder tassen

Je camcorder of actioncam wil je natuurlijk beschermen tegen krassen, beschadigingen of val- en stootschade. Met een camcorder tas ben je daar van verzekerd. Elke tas beschikt over extra bergruimte. Deze extra ruimte wordt gebruikt om bijvoorbeeld een geheugenkaart, accu of andere accessoires veilig overal mee naar toe te nemen.

Backpack

Camcorder tassen zijn er in allerlei formaten. Wij hebben ze ook als backpack variant. Heb je naast je camcorder of GoPro nog andere spullen mee dan is een backpack ideaal. De backpack beschikt over verschillende opbergvakken. Naast dat de camcorder backpack handig is, is de backpack ook nog eens comfortabel.

Schoudertas

Wehkamp beschikt ook over een camcorder schoudertassen. Kleiner formaat dan de backpack, maar even gemakkelijk. Naast je camcorder of actioncam is ook hier veel opbergruimte voor overige accessoires. Tijdens je activiteit wil je natuurlijk snel je camera kunnen pakken. Met een schoudertas kun je binnen no-time je actioncam of GoPro erbij pakken. Daardoor kun je zonder moeite elke moment vastleggen.

Case

De camcordercase is vaak gemaakt van een harde behuizing en een schuimstoffen binnenkant. Deze kan dus tegen een stootje en vaak zijn ze ook (spat)waterdicht en shockproof. Er zitten ook slimme opbergmogelijkheden voor belangrijke accessoires om je mooiste momenten vast te leggen. De camcorder case is gemakkelijk op te bergen in een tas of koffer.