Ultimate Ears totale collectie

Houd jij ook van een avondje uit? Creëer je eigen feest met de bluetooth speakers van Ultimate Ears. Ze zijn speciaal ontworpen om ieder event te kunnen doorstaan. Of je feestje nu binnen of buiten is ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

UE totale collectie

Ben je op zoek naar de ultieme party speaker? Bekijk de totale collectie van Ultimate Ears bluetooth speakers met modellen als de: UE Megaboom, UE Boom en de UE Roll.

Voice integration

Tijdens een feestje in het zwembad wil je je telefoon liever niet in de buurt hebben van water. Je kunt gelukkig de speakers van UE bedienen met je stem. Dit kan met Apple via Siri of met Google via Now voice integration.

Waterproof

Muziek luisteren tijdens het douchen? Neem je UE speaker gerust mee het water in. Ze kunnen gedurende 30 minuten tot wel één meter diep onder water. Is je speaker vies geworden? Spoel hem gerust even af met warm water en zeep.

Partyup

Nodig je vrienden uit en maak je feest nog groter door meerdere UE speakers met elkaar te verbinden. Dit doe je door de Ultimate Ears App te downloaden en verbinding te maken tussen je smartphone en de speaker. Het is mogelijk om tot wel 150 speakers met elkaar te verbinden!

360 sound

Het geluid van UE bluetooth speakers staat bekent om de luidheid en de diepe bas. Alle apparaten zijn zo ontworpen dat ze in 360 graden het geluid uitsturen. Dit betekent dat het niet uit maakt waar je staat, je hoort het geluid overal even goed.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Ultimate Ears product voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je het de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.