Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica TomTom TomTom navigatiesystemen

TomTom navigatiesystemen

10 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
470-230-contentheader-tomtom

Wil jij ook zonder zorgen naar je volgende bestemming rijden? Met een TomTom navigatie wordt je op een leuke innovatieve manier altijd de juiste route gewezen. Je staat zelfs minder in de file dankzij TomTom Traffic. TomTom heeft voor verschillende soorten voertuigen slimme oplossingen. Zo is er vrachtwagennavigatie, scooternavigatie, motornavigatie en uiteraard autonavigatie. Populaire modellen zijn de TomTom Go en TomTom start. Met een TomTom navigatiesysteem ben jij klaar voor de ultieme rijervaring.

TomTom navigatiesystemen

Of je nu in eigen land, in het buitenland of zelfs in een ander continent aan het autorijden bent met een TomTom weet je zeker dat je op je bestemming aankomt. De iconische navigatiesystemen zijn geschikt voor alle verkeerssituaties en worden wereldwijd gebruikt door verschillende soorten bestuurders.

Lifetime Wereldkaarten

Op het moment dat je een TomTom navigatiesysteem aanschaf dan heb je automatisch recht op Lifetime kaarten updates. Dit houdt in dat alle nieuwe wegen die aangelegd worden gemakkelijk op je navigatie kunnen worden gezet. Dit doe je door de TomTom navigatie te verbinden met je laptop en dan de update uit te voeren.

TomTom Traffic

TomTom heeft wereldwijd zoveel gebruikers dat bijna alle verkeersomstandigheden real-time verstuurd kunnen worden zodat jij nooit om hoeft te rijden. File informatie wordt doorgespeeld en daar wordt je route op gebaseerd. Zelfs stoplichtinformatie, zebrapaden en schooltijden worden meegenomen in de verkeersberekening.

TomTom vrachtwagen, fiets en motor navigatie

Ook voor andere voertuigen dan auto’s heeft TomTom navigatiesystemen. Zo is er de TomTom Trucker speciaal voor vrachtwagens, deze is groter en heeft andere opties dan een reguliere TomTom. Het TomTom systeem voor de scooter is de TomTom Vio. Deze heeft alle scooter routes in het systeem staan. De TomTom Rider is het navigatiesysteem dat motorrijders gebruiken, deze navigatie geeft bijvoorbeeld aan wanneer eer scherpe bochten aankomen.

Overige Functies

TomTom heeft nog meer handige functies die het rijden vergemakkelijken. Zo is er TomTom flitser voor file informatie, Speak & Go voor stembesturing, geavanceerd rijstrookadvies en heeft TomTom een parkeerhulp die altijd zoekt naar een parkeerplek dicht bij je bestemming.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.