televisies

TV beugels

Heb je een nieuwe tv gekocht of ga je een nieuwe tv kopen en ben je van plan om deze op te hangen aan de muur? Dan is een tv beugel of tv wandsteun erg handig. Wij bieden tv beugels van merken als Vog ...

40 resultatensorteren op
aanbevolen

TV-beugels

Wil je je televisie graag aan de muur ophangen? Dan bieden onze muurbeugels van Vogels en Newstar de uitkomst. Het plaatsen van een muurbeugel biedt niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat je optimaal kunt genieten van je televisie.

Draaipunten

Welke muurbeugel je uiteindelijk gaat kopen, hangt af van een aantal keuzes. Waaronder de draaipunten. Een muurbeugel zonder draaipunten geeft een resultaat waarbij de televisie altijd vlak tegen de muur aan hangt. Één draaipunt geeft je de mogelijkheid om de televisie van boven naar beneden te kantelen, of andersom. Bij twee of meer draaipunten kun je het scherm horizontaal en verticaal kantelen. Handig, als je vaak vanuit een andere hoek televisie kijkt!

Merk en type

Met onze flatscreenfitter kun je eenvoudig de muurbeugels vinden die geschikt zijn voor jouw merk en type televisie. We hebben muurbeugels voor Samsung, Sony en Panasonic televisies. Maar ook de minder bekende merken komen voor in onze flatscreenfitter. Kies je beelddiagonaal en type televisie en kies je favoriete model muurbeugel.

Bezorgen en retourneren

Wil jij nu ook een muurbeugel kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij ons. Als jij de muurbeugel voor 23:59 uur besteld ontvang je hem in de meeste gevallen morgen al in huis. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd gratis retourneren.