televisies

Top 10 tv's

Ben je op zoek naar een grote televisie voor de ultieme kijkervaring? Wij hebben voor jou een top 10 tv's vanaf 50 inch voor jou geselecteerd. Wist je dat steeds meer mensen een tv van 50 inch of ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Top 10 tv’s vanaf 50 inch

Altijd al je eigen thuisbioscoop willen hebben? Verrijk jou woning met een grote televisie en kijk films, series en tv als nooit tevoren. Bekijk ons 50+ inch TV assortiment met topmerken zoals LG, Samsung en Philips.

Wanneer koop je een 50+ inch tv?

Om te bepalen of een 50+ inch tv wel iets voor jou is kun je kijken of de kijkafstand overeen komt met de ruimte die je beschikbaar heb voor je televisie. In de ideale situatie is een kijkafstand van 3 keer je schermdiagonaal het prettigst. Dat betekend bij een 55 inch ongeveer 4.2 meter kijkafstand en bij een 65 inch ongeveer 4.95 meter kijkafstand het prettigst is.

Welke kwaliteit past bij jou?

Voor de aller hoogste kwaliteit raden wij een OLED tv aan. Deze tv’s zijn superdun, energiezuinig en hebben de beste beeldkwaliteit. Er is geen achtergrond verlichting nodig omdat iedere pixel zelf licht geeft. Ze zijn iets prijziger dan in vergelijking met een reguliere tv, maar daar krijg je ook heel veel voor terug!De nieuwe standaard in HD beeldweergave is 4K Ultra HD. Deze tv’s zijn 4 maal scherper dan Full HD tv’s. Door de hoge pixeldichtheid en resolutie zie je ieder detail haarscherp. Let op: je overige apparaten moeten ook de 4K functie ondersteunen wil je alles in die kwaliteit kunnen waarnemen.

Wat is een smart tv?

Met een smart tv kun je verbinding maken met je eigen WiFi netwerk. Dit betekend dat je toegang hebt tot verschillende apps zoals Uitzending Gemist, Youtube, Spotify, Netflix, Facebook etc. Je kunt met je smartphone of pc connecten en daarmee de tv aansturen.

3D televisies

De meeste grote tv's beschikken over een 3D functie. Om het gebruik van te kunnen maken is er een 3D bril nodig. Deze brillen kunnen actief of passief zijn, actief betekend dat de bril een batterij nodig heeft maar wel scherper beeld geeft. Passief halveert de beeldkwaliteit maar werkt zonder batterij.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je televisie voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.