televisies

Smart TV's

Wil je ook Netflix, Facebook en Instagram op je tv hebben? Een Smart tv is een tv die verbinding heeft met het internet en die je uit kunt breiden met apps. Hierdoor kun je naast de normale tv-uitzend ...

105 resultatensorteren op
aanbevolen

Smart TV’s

Gebruik jij ook zoveel apps op je smartphone of tablet? Met een smart tv kun je precies hetzelfde doen maar dan in het groot. Ideaal als je gebruik wilt maken van je favoriete Apps. Bekijk het assortiment met merken als Philips, Samsung en LG.

Wat kun je met een smart tv?

Met een smart tv kun je gebruik maken van diensten die online beschikbaar zijn. Je verbind de tv in principe met je Wifi-thuisnetwerk waardoor je kunt browsen op het internet. Je kunt bijvoorbeeld online video’s bekijken en muziek luisteren via Youtube of andere videodiensten. Ook is het mogelijk om apps te installeren op je tv. Dit heeft het voordeel dat je op een hele toegankelijke manier series, films of tv programma’s kunt kijken. Installeer apps zoals: Spotify, Apple Music en Skype.

Bediening

De tv’s zijn gemakkelijk te bedienen door gebruik te maken van je afstandsbediening. Hiermee selecteer je door middel van de navigatie de apps die je wilt gebruiken. Ook is het mogelijk om een draadloos toetsenbord met je tv te verbinden. Dit maakt het zoeken en chatten een stuk gemakkelijker! Sommige smart tv’s zijn uitgerust met stem en bewegingssensoren.