Jurken & rokken

Dit najaar heeft LG een super voordelige actie voor je klaarstaan. Koop een LG OLED TV en ontvang een LG Q6 Smartphone + tot wel 500.- direct voordeel. Daarnaast kun je bij aankoop van een LG soundbar of LG Super UDH TV ook tot wel 250.- direct voordeel ontvangen. Het directe voordeel wordt verrekend op het moment dat je de tv in je winkelmand doet. Bekijk de actievoorwaarden met betrekking tot de LG Q6 smartphone onderaan deze pagina.

LG claim je Q6 Smartphone

Koop een LG OLED promotie-model en registreer je nieuwe tv op www.lgpromotion.nl.

Bewijsstuk

Na de registratie ontvang je een bevestigingsmail met het verzoek om bepaalde bewijsstukken op te sturen naar LG. Deze bewijsstukken zijn de aankoopbon en het serienummer van het product. Dit serienummer kun je vinden op de doos en het is het handigst om deze even uit te knippen.

Controle

Op het moment dat LG de bewijsstukken ontvangen heeft dan controleren ze de aanvraag. Op het moment dat de aanvraag goedgekeurd wordt dan ontvang je een bevestigingsmail voor goedkeuringsregistratie. Mocht het aanvragen niet goed verlopen dan ontvang je een bevestigingsmail van afkeuring.

Ontvang je nieuwe LG Q6

LG stuur je nieuwe smartphone naar je op. Voor het in ontvangst nemen van dit pakketje moet je even tekenen, zorg dus dat je een duidelijke tijd afspreekt zodat je de bezorger niet misloopt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.