televisies

Afstandsbedieningen

Bijna iedereen kijkt wel eens naar televisie. Dan is natuurlijk fijn als je gemakkelijk en snel kunt zappen om zo niets te hoeven missen van de leukste programma's. Heb je een Smart-tv gekocht? Ki ...

6 resultatensorteren op
aanbevolen

Afstandsbediening

Lekker vanaf je luie stoel zappen langs alle kanalen. Wie doet het niet? Een goede afstandsbediening kan echt een verschil maken voor je kijkervaring. Ze moeten snel zijn, een groot bereik hebben en ook nog fijn in de hand liggen, zodat jij op niets anders hoeft te letten dan de nieuwste series en tv shows.

Toetsenbord

Heb je een smart tv? Dan is het heel handig om een toetsenbord te hebben waarmee je sneller en gemakkelijker kunt surfen in je internet browser of apps. Sommige toetsenborden hebben een trackpad zodat je ook nog een muis kunt gebruiken op je televisie.

Signaal vervormer

Je kunt met meerdere apparaten het signaal versterker of koppelen. Denk hierbij aan apparaten die in een tv meubel staan die afgedekt zijn. Je kunt dan een extender gebruiken als koppelpunt. Staat je tv net te ver weg voor het bereik van je afstandsbediening? Gebruik een signaal versterker zodat je je tv door je gehele huis kunt bedienen.