televisies

4K TV's

De nieuwe standaard in HD beeldweergave is 4K Ultra HD. Met een zeer hoge pixeldichtheid en ongekende resoluties wordt ieder detail haarscherp weergegeven. Nu televisie schermen steeds groter worden i ...

87 resultatensorteren op
aanbevolen

4K-tv’s

De 4K-tv heeft inmiddels echt z’n intrede gemaakt in de Nederlandse huiskamers. Want je wilt toch tv kijken op een mooi groot scherm, met een zo scherp mogelijk beeld. Zo komen jouw films en series het beste tot hun recht. Ben jij op zoek naar een specifieke 4K-televisie of wil je eerst precies weten wat 4K nu eigenlijk is? Bekijk ons aanbod, ontdek jouw favoriete model of lees hieronder verder voor meer informatie.

Wat is de 4K-resolutie?

Weet je nog niet zeker of je een 4K-tv wilt kopen, omdat je nog niet precies weet wat het is? Wij leggen het je graag uit. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. Het is de opvolger van de Full HD-televisie. Televisieschermen zijn opgebouwd uit pixels. Iedere pixel heeft een eigen kleur. Kortom, hoe meer pixels een beeldscherm heeft, hoe scherper het beeld is. Waar een Full HD-tv een resolutie had van 1920 bij 1080 pixels, heeft de Ultra of 4K-tv al 3840 bij 2160 pixels. Dat is ook wel nodig, want televisies zijn de laatste jaren steeds groter geworden.

4K: kies jouw inchmaat

Je vindt de televisies met een Ultra HD-resolutie vanaf een afmeting van 40 inch. De afmeting wordt diagonaal gemeten, dus diagonaal is een televisie van 40 inch 102 centimeter groot. Heb je (of heeft jouw man of vriend) liever een wat groter scherm? De tv’s lopen tot 78 inch, dat is bijna 2 meter groot. Dat is pas genieten van die nieuwe serie of jouw favoriete film.

Wat vind je op de 4K-tv?

De meeste 4K-televisies zijn CI+ gecertificeerd. Dat betekent dat je er een CI+ module in kunt plaatsen en zonder kastje televisie kunt ontvangen. Veel van ons televisies beschikken ook over HDR. Dat zorgt ervoor dat lichte en donkere delen van het beeld duidelijker te zien zijn. Wil jij een televisie die over een van deze functionaliteiten beschikt? Gebruik dan de filtermogelijkheid.

Snel thuisbezorgd

Of je nu gaat voor een Samsung, LG of Philips 4K-tv, de meeste exemplaren zijn bij wehkamp direct leverbaar. Als jij hem vandaag bestelt, dan heb jij hem vaak morgen al in huis.