Sonos

Sonos voordeelbundels

Geniet van home cinema geluid in HiFi-kwaliteit. Begin met de Sonos PLAYBASE of PLAYBAR voor bioscoopgeluid in elke kamer. Wil je genieten van een diepere bas, voeg dan een SUB toe. Door een paar speakers zoals de: PLAY:1, PLAY:3 of PLAY:5 toe te voegen maak je je draadloos surround geluid compleet. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij een aantal combinaties samengesteld. Bekijk hier onze Sonos voordeelbundels! Meer informatie over Sonos producten? Bekijk de Sonos shop.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Sonos voordeelbundels

Sonos is hét Smart Speaker-systeem voor muziek in één kamer of door je hele huis. Ook wanneer je op zoek bent naar een home cinema systeem is Sonos zeker een aanrader. Je hebt geen last van kabels die je van je soundbar of tv naar de luidsprekers achter je bank moet leggen, want de luidsprekers kun je gemakkelijk draadloos verbinden. Met Sonos smart speakers kun je je home cinema stap voor stap uitbreiden. Start met de Sonos Playbase of Playbar, echte HiFi soundbars. Door een Sonos sub toe te voegen, haal je extra bas in huis. Vervolgens maak je je thuisbioscoop compleet met de Sonos Play:1, Play:3 of Play:5. TIP: Wil jij jouw home cinema inrichten met Sonos? Geniet van voordeel op Sonos speakers door ze in een voordeelbundel te kopen. Kies jouw Sonos aanbieding en geniet optimaal van je muziek en films!Meer informatie over Sonos producten? Bekijk de Sonos shop.

Sonos Playbase en Playbar

De Sonos Playbase en Playbar zijn ervoor om het geluid van je tv van bioscoopgeluid te voorzien. Ze sluiten naadloos aan bij de inrichting van je woonkamer en zijn zo gemaakt dat ze niet teveel opvallen. Wil je je tv nieuw leven inblazen? Dan is de Sonos Playbase of Playbar de oplossing voor jou.

Sonos SUB

Tijdens het filmkijken is het natuurlijk fantastisch als je de ervaring ook kunt voelen. Daar is de Sonos subwoofer perfect voor. Geniet van een waanzinnige diepe bas die een echte toevoeging is op je huidige Sonos assortiment.

Sonos Play:1, Play:3 en Play:5

Wil je graag surround sound tijdens het tv, film of serie kijken? Combineer je Playbase/Playbar en sub met de Play:1's, Play:3's of Play:5's en voel de actie overal om je heen. Deze speakers kun je overigens in iedere kamer van je woning zetten om daar draadloos van muziek te kunnen genieten.

Sonos App

Het hart van de Sonos collectie is de Sonos App. Bestuur al je Sonos apparaten in iedere kamer van je huis met je smartphone, tablet of laptop. Download de app en je kunt al je muziek streamen. De app ondersteunt muziekdiensten als Apple Music, Spotify en Deezer.