Sonos totale collectie

Wie van muziek houdt wil daar graag overal van kunnen genieten, vooral in je eigen huis. De producten van Sonos zijn daar speciaal voor gemaakt. Creëer je eigen home cinema set of home sound system do ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sonos totale collectie

Of je nu op zoek bent naar de ultieme home cinema ervaring of graag naar prachtige muziek wilt luisteren, het kan allemaal met de apparaten van Sonos. Bekijk het totale assortiment met een soundplate, een soundbar, een subwoofer en draadloze speakers. TIP: wij hebben om je te helpen handige Sonos voordeelbundels voor je gemaakt. Meer informatie over Sonos producten? Bekijk de Sonos shop.

Wat is Sonos?

Sonos is een totaaloplossing voor al je geluidswensen binnen je woning. Het is een draadloos home sound system dat zorgt voor prachtig klinkende muziek, film, tv en series. Het hele systeem is ervoor gemaakt om helemaal op te gaan binnen jou inrichting van je woning.

Welke producten heeft Sonos?

Sonos heeft meerdere soorten producten die allemaal perfect met elkaar samenwerken. Zo is er voor je tv een Playbase of Playbar die ervoor zorgen dat je nog liever tv gaat kijken. Er is een Sub die de ervaring van het muziek luisteren compleet maakt door een diepe lage bas aan het geluid toe te voegen. De losse speakers zoals de Play:1, Play:3 en Play:5 kunnen voor muziek door je hele huis geplaatst worden of aan de overige apparaten gekoppeld worden voor een home cinema effect.

Hoe werkt de bediening?

Alles is te besturen door middel van de Sonos App. Deze maakt het mogelijk om allemaal groepen te creëren zoals: woonkamer, slaapkamer of badkamer. De groepen kun je dan los of gezamenlijk aansturen om zo te bepalen waar je welke muziek wilt afspelen. De App ondersteunt bijna alle muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music en overige.