• Wat is Sonos?

  Met het smart speakersysteem van Sonos stream je je favoriete muziek via Wifi overal in huis. De gebruiksvriendelijke app geeft je volledige controle over je luisterbeleving thuis: ga naar je muziek, selecteer een kamer of allemaal en dompel jezelf onder in puur en glashelder geluid.

  bekijk alles van Sonos

  Wat kan ik met Sonos?

  alttekst

  al jouw muziek in elke kamer

  Speel in iedere kamer een ander nummer af of een geweldig nummer door het hele huis. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek. De gratis Sonos-app brengt al je favoriete muziek en streamdiensten op 1 plek bij elkaar.
  Met je smartphone, tablet of pc vind je jouw favoriete track in no time terug. Kies daarna de kamer waarin je deze wilt horen en genieten maar!

  alttekst

  al jouw muziek bedienen met een simpele app

  Het smart speakersysteem van Sonos is gemakkelijk te installeren. Download de gratis Sonos-app, volg de instructies en geniet gelijk van je muziek. Elke Sonos speaker is onderdeel van slimme systeem. Je voegt in een paar simpele stappen een speaker toe in de app aan jouw smart speakersysteem.
  Daarnaast biedt de app je mogelijkheid om meer dan 60 muziekdiensten (waaronder Apple Music, Spotify en Deezer) toe te voegen. Ook heb je gratis toegang tot meer dan 100.000 gratis internetradiostations van over de de hele wereld!

  alttekst

  perfect geluid, afgestemd op elke kamer: Trueplay

  Sonos-speakers zijn gebouwd om je huis te vullen met een zuiver, meeslepend geluid. Met Trueplay wordt het luisteren naar muziek een ware sensatie. Opeens hoor je allerlei nieuwe details en klinken de stemmen en instrumenten puur en helder. Met je app meet je hoe het geluid weerkaatst tegen de muren en objecten in een kamer. Daarnaast stemt Trueplay de Sonos speakers automatisch op elkaar af op basis van de afmetingen van de kamer, zodat ze goed klinken waar ze ook staan. Tot slot zorgt Trueplay ervoor dat je snel door het tuningproces heen loopt met als resultaat glasheldere, pure muziek.

  Sonos producten

  Sonos One

  De nieuwe Sonos One, klaar voor de toekomst met stembediening. De smart speaker voor muziekliefhebbers.

  • binnenkort met spraakbesturing
  • continu vernieuwing door updates
  • te koppelen aan je huidige muzieksysteem via de app
  • een design voor elk interieur (beschikbaar in zwart en wit)
  lees meer
  Sonos Playbar

  Sonos Playbar

  Begin met de Sonos Playbar. Dit is de soundbar voor zowel tv- als muziekliefhebbers. Vul elke kamer met een fenomenaal hifi-bioscoopgeluid en stream draadloos alle muziek ter wereld met de Sonos Playbar

  Sonos Playbar
  Sonos play

  Sonos Play

  Voeg tot slot speakers toe voor het surround geluid. Wil jij helemaal opgaan in jouw films? Door de Sonos Play:1, Play:3 en Play:5 speakers voelt het alsof je letterlijk midden in de films zit.

  Sonos Play
  bekijk alles van Sonos