Software

Zakelijk & administratief

Thuis heb je software nodig, maar zakelijk ook zeker! Gelukkig hebben wij software voor zakelijk en administratief gebruik voor je. Bekijk ons complete aanbod software voor zakelijk en administratief gebruik en bestel het vandaag nog. Zo maak jij zo snel gebruik van de software!

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Zakelijke- & administratieve software

Je wilt teksten maken om bijvoorbeeld je website te vullen, een gedicht voor oma te maken of je nieuwe roman te schrijven, een presentatie maken voor je studie of om de baas te imponeren met Power Point of een overzicht maken van je omzet of studieresultaten in Excel. Hiervoor heb je een Microsoft Office pakket nodig, want deze programma's zijn niet standaard geïnstalleerd op een laptop of pc.

Microsoft Office

De bekendste op zakelijk software gebied is Microsoft. Met hun Office pakketten zijn ze onbetwist nummer 1. Er zijn diverse uitvoeringen van Microsoft Office voor verschillende soorten gebruikers. Voor consumenten is Office 365 Personal de meest voor de hand liggende keuze. Voor de zakelijke gebruiker op een Windows of Mac-computer is Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen de beste keus. Volledig versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote en je bestanden in de cloud opslaan met OneDrive