Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica Sennheiser koptelefoons Sennheiser noise cancelling koptelefoons

Sennheiser noise cancelling koptelefoons

1 artikel
470-230-contentheader-sennheiser3-wk12_1

Ben je vaak op reis? Wij raden een koptelefoon van Sennheiser met noice cancelling aan. Deze functie onderdrukt al het omgevingsgeluid zodat je in alle rust kunt genieten van je muziek of luisterboek. Wil je toch kunnen praten met iemand in de omgeving? De koptelefoon heeft een TalkThrough functie die ervoor zorgt dat communicatie met de buitenwereld mogelijk is.

Sennheiser Noise Cancelling koptelefoons

Bijna alle koptelefoons hebben een soort van Noise Cancelling. Nu is dit meestal passief, wat betekent dat alleen de koptelefoon zelf niet goed genoeg dempt in luidruchtige situaties. Het actief Noise Cancelling systeem van Sennheiser zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid bijna geheel weg wordt genomen.

Hoe werkt noise cancelling?

De basis voor dit systeem is dat het omgevingsgeluid wordt herkent door de koptelefoon en daarop reageert met een tegenovergesteld signaal. Dit betekent dat de koptelefoon het geluid neutraliseert door een negatief signaal met een positief signaal weg te laten vallen.

NoiseGard

Dit is de technologie die Sennheiser gebruikt voor Noise Cancelling. Je verneemt dankzij de actieve demping niks meer van omgevingsgeluiden. Hoe harder het omgevingsgeluid hoe sterker de geluidsdemping. Ideaal voor als je in drukke ruimtes of vervoersmiddelen zit.

On-Ear koptelefoons

Dit soort Noise Cancelling koptelefoons zijn ideaal voor reizigers die steeds korte stukken afleggen. Ze bedekken net niet het gehele oor, dit maakt ze fijn om op te hebben en zo heb je nog steeds de hoge geluidskwaliteit die je van een koptelefoon mag verwachten.

Over-Ear koptelefoons

De top-of-the-line van Sennheiser zijn de over ear Noise Cancelling koptelefoons. Ze hebben het fantastische Sennheiser geluid en een geweldige draadcomfort. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de beste luisterervaring en voor reizigers die lange reizen moeten maken.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Sennheiser koptelefoons voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.