Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Samsung soundbars

8 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
470-230-contentheader-samsungsoundbars-wk20

Het geluid dat uit je tv komt draagt bij aan de beleving van films, series en programma’s. Om die beleving zo goed mogelijk te maken heeft Samsung de soundbar ontwikkeld. Hiermee heb je een geluidsysteem die het geluid van je tv optimaliseert. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Samsung soundbars

Beleef geluid zoals het hoort te klinken. De soundbars van Samsung zijn ontworpen voor het verbeteren van het geluid van je tv. Creëer een echte thuisbioscoop ervaring door de soundbar in combinatie met een subwoofer en/of losse speakers te verbinden. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Intelligent geluid

Dit is een techniek van Samsung waarbij de bewegingen van de speakers voorspelt worden. Vooral subwoofers hebben hier baat bij. Dit betekent dat je nog stabieler lagere tonen kunt creëren waardoor films, series en muziek nog intenser beluisterd kunnen worden.

Uitbreiden

Sluit de soundbar draadloos aan op je tv doormiddel van bluetooth. Wil je je home cinema set uitbreiden? Verbind alle Samsung apparaten met jet thuisnetwerk en koppel ze via de Multiroom app. Dit maakt het mogelijk om per kamer aan te geven wat voor muziek je wilt horen, of natuurlijk overal in je huis hetzelfde te draaien tijdens een feestje.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.