Samsung soundbars

Het geluid dat uit je tv komt draagt bij aan de beleving van films, series en programma’s. Om die beleving zo goed mogelijk te maken heeft Samsung de soundbar ontwikkeld. Hiermee heb je een geluidsyst ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Samsung soundbars

Beleef geluid zoals het hoort te klinken. De soundbars van Samsung zijn ontworpen voor het verbeteren van het geluid van je tv. Creëer een echte thuisbioscoop ervaring door de soundbar in combinatie met een subwoofer en/of losse speakers te verbinden. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Intelligent geluid

Dit is een techniek van Samsung waarbij de bewegingen van de speakers voorspelt worden. Vooral subwoofers hebben hier baat bij. Dit betekent dat je nog stabieler lagere tonen kunt creëren waardoor films, series en muziek nog intenser beluisterd kunnen worden.

Uitbreiden

Sluit de soundbar draadloos aan op je tv doormiddel van bluetooth. Wil je je home cinema set uitbreiden? Verbind alle Samsung apparaten met jet thuisnetwerk en koppel ze via de Multiroom app. Dit maakt het mogelijk om per kamer aan te geven wat voor muziek je wilt horen, of natuurlijk overal in je huis hetzelfde te draaien tijdens een feestje.