Samsung audio totale collectie

Als muziek luisteren één van je favoriete activiteiten is dan zit je goed bij Samsung. Ze hebben meerdere audio systemen die voor iedereen geschikt zijn. Creëer je eigen thuisbioscoop met een soundbar ...

8 resultatensorteren op
aanbevolen

Samsung audio totale collectie

Ben je van plan om het geluid in je woning een keer een upgrade te geven? Bekijk het totale audio assortiment van Samsung. Kies voor verschillende producten die allemaal een functie vervullen. Samsung staat voor het beste kwaliteit geluid en is al jaren in de meeste huishoudens te vinden. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Home cinema sets

De ervaring van tv kijken veranderd totaal met een home cinema set. Het is net alsof je je eigen thuisbioscoop hebt. Alle special effects worden beter benadrukt en al het geluid klinkt voller en ruimer.

Soundbars

Ervaar het kraakheldere geluid van de Soundbars van Samsung. Ideaal als je het geluid van je tv wilt verbeteren, maar niet al teveel ruimte wilt verliezen. De soundbars zijn gemakkelijk op te hangen aan de muurbeugel of je kunt ze op je tv meubel plaatsen.

Draadloze speakers

Wil je je eigen surround sound creëren? Of wil je een draadloze speaker in een kamer binnen je huis? Samsung heeft meerdere series draadloze speaker ontwikkelt die 360 graden geluid produceren en zo je woning vullen met geluid.

Koptelefoons

Of je nu draadloos wilt sporten of simpelweg goede oordopjes zoekt voor onderweg, Samsung heeft meerdere koptelefoons die geschikt zijn voor bijna alle situaties.

Voordeelcombinaties

Combineer en bespaar op verschillende Samsung producten. Dit betreft vooral producten die echt een toegevoegde waarde voor elkaar hebben. Denk aan twee speakers voor een beter geluid.