Samsung ultra hd tv's

De Ultra HD tv’s van Samsung hebben de hoogste beeldkwaliteit die er momenteel beschikbaar is. Ervaar films, series en tv programma’s als nooit tevoren. Het lijkt soms zo echt dat je het idee hebt dat ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Samsung Ultra HD TV’s

Wil je een tv die het kan laten lijken alsof je naast je favoriete acteurs staat of in je favoriete scene zit? Kies dan voor de hoogste beeld kwaliteit die er momenteel verkrijgbaar is. De Samsung Ultra HD tv’s zorgen ervoor dat jij de ultieme tv ervaring krijgt door gebruik te maken van slimme technologieën, die samen zorgen voor de beste beleving. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung televisies.

Wat is Ultra HD van Samsung

De tv’s van Samsung maken gebruik van 4k Ultra HD kwaliteit. Dit geeft een beeldkwaliteit die 4 keer beter is dan de voorganger Full HD. Hoe meer pixels op je beeldscherm hoe meer details je kunt zien. Met Ultra HD van Samsung ben je verzekerd van enorm veel details! Naast Ultra HD heeft Samsung nog meer slimme technologieën die samen zorgen voor een unieke kijkervaring.

Quantum Dot

Om te zorgen dat je de mooiste en meest levensechte kleuren op je televisie te zien krijgt heeft Samsung voor de SUHD tv’s de Quantum Dot technologie ontwikkeld. Dit zijn hele kleine kristallen die zuiver en intense licht en kleur uitstralen. Het mooiste van deze technologie is dat het heel erg milieuvriendelijk is.

HDR 1000

Om de kwaliteit van SUHD tv’s te ondersteunen is HDR 1000 ontwikkelt door Samsung. Dit zorgt ervoor dat je beelden helder en contrastrijker zijn. Ook zorgt het voor een betere weergave van de kleur zwart. Dat betekent dat je veel meer details zult zien in donkere scenes en schaduwen. Ook als je overdag tv kijkt met veel zonlicht dat je kamer inkomt, zul je daar weinig tot geen last van hebben.