Samsung televisies totale collectie

Met een Samsung tv haal je degelijke techniek met een aansprekend design in huis. Samsung heeft een groot aanbod tv's, van eenvoudige LED tv tot geavanceerde UHD (4K) tv. Daarnaast biedt Samsung o ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Samsung tv’s totale collectie

Of je nu op zoek bent naar een tv voor in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer Samsung heeft voor iedere kamer de geschikte tv.

Samsung Premium UHD tv’s

De Samsung Premium UHD productlijn maakt gebruik van de laatste product innovaties die Samsung te bieden heeft. De tv’s beschikken bijvoorbeeld over Active Crystal Color, HDR 1000, Precision black, Ultra Black, Clean Cable Solution en One Connect. Al deze hardware zorgt voor fantastisch beeld en optimale prestaties. Zoek je de beste tv, kijk dan naar Samsung Premium UHD tv’s

Samsung Smart tv’s

Samsung heeft een uniek Smart tv systeem ontwikkelt dat tot op heden in gebruiksgemak niet geëvenaard is. Maak gebruik van talloze Apps en browse op het internet met je televisie. De meeste mensen gebruiken het smart systeem op gebruik te maken van diensten als Netflix, YouTube, Spotify, Uitzending gemist of Videoland.

Samsung Ultra HD tv’s

Met dit soort tv’s kun je gewoon thuis genieten van de allerhoogste beeldkwaliteit. Bekijk de nieuwste films en series die in 4K zijn opgenomen moeiteloos op een Ultra HD tv. Deze tv’s hebben 4 keer scherper beeld dan de voorgangers. Je kunt letterlijk ieder detail zien, het is echt een andere manier van tv kijken.

Samsung Curved tv’s

Curved tv’s van Samsung staan bekend om de prachtige boog die ze maken. Met een curved tv tover je je woonkamer zonder enige moeite om in een echte thuisbioscoop. Je waant jezelf door de kromming midden in de actie.