Samsung Serif TV

De Samsung Serif TV is exclusief te koop bij wehkamp! Prachtige lijnen, strak ontwerp en een universele toevoeging aan iedere omgeving. De Serif TV van Samsung gaat tegen de trend van zo dun mogelijke ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Samsung Serif TV

De Samsung Serif TV is verkrijgbaar in drie formaten. Zo heb je de Serif Mini (24 inch), deze is heel erg geschikt voor in kleinere ruimtes. De Serif Medium (32 inch) is gemaakt om in ieder soort ruimte goed tot zijn recht te komen. De grootste versie van de Serif TV (40 inch) is precies groot genoeg om een ruimte te vullen zonder overheersend te zijn. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Prachtige design TV

De inspiratie voor het ontwerp van de Samsung Serif TV komt voort uit de hoofdletter i. De ontwerpers zijn volledig tegen de trends van de huidige tv wereld ingegaan. Ze kozen voor een ruimtelijk design die het niet van de dunheid of compactheid van de tv moet hebben. Zo wordt het echt een meubelstuk dat op zichzelf staat en zonder te overdrijven primair aanwezig is. Het design maakt het ook mogelijk om de tv te combineren met leuke kleine items. Zo kun je er van alles opzetten of de tv op bijvoorbeeld een boekenplank plaatsen.

Gebruiksvriendelijke interface

Om de Samsung Serif TV net wat interessanter te maken hebben de ontwerpers de gebruiksinterface ook onder de loop genomen. Door een gordijnmodus te introduceren kun je gemakkelijk schakelen tussen meerdere functies. Het oogt ook een stuk verfijnder en het ontwerp is er ook op vooruit gegaan.

Handige afstandsbediening

Zelfs de afstandsbediening heeft een ware transformatie ondervonden. De functies zijn net als bij de interface gesimplificeerd, dit zorgt ervoor dat dat de gebruikservaring veel natuurlijker en verfijnder aanvoelt.

UHD TV

Dat het design van de Serif TV voorop staat betekend niet dat het technisch geen ongelofelijk goede tv is. Het is een Ultra HD tv met UHD Dimming, Megacontrast, UHD-upscaling en Dolby geluid. Zo kun je genieten van de beste beeldkwaliteit die Samsung te bieden heeft.