Samsung curved tv's

Wil je een tv die niet alleen heel erg goed is maar ook een fantastische uitstraling heeft? De Samsung Curved tv’s zijn zo ontworpen dat ze een echte toevoeging zijn aan het uiterlijk van je woonkamer ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Samsung Curved TV’s

Misschien heb je ze al wel eens gezien een tv waarvan het scherm een beetje gebogen staat. Het is een beetje wennen maar in werkelijkheid levert het voor de kijker een groter kijkoppervlakte op en is het nog fijner om naar te kijken ook. Ze zijn trouwens bijna allemaal flinterdun dus zien er fantastisch uit! Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung televisies.

Het beeld lijkt groter

Op het moment dat je naar een Samsung Curved tv kijkt dan veranderd de kijkhoek. Je kunt in principe hetzelfde voor je tv gaan zitten als je normaal doet, alleen oogt het scherm groter. De kromming heeft dus geen invloed op de manier dat je voor de tv moet gaan zitten.

De echte bioscoopervaring

Met een Curved Samsung TV lijkt het alsof je in de bioscoop zit. Dit komt omdat de bioscoop schermen ook licht gebogen zijn en daarmee ook een ruimer kijkoppervlak creëren. Dus met een Samsung Curved tv krijg je een optimale bioscoop beleving in je woonkamer.

De tv complimenteert je ogen

Je ogen hebben van nature een bolling. Het leuke van een Samsung Curved tv is dat de curve de bolling van je ogen daadwerkelijk complimenteert. Het levert dus eigenlijk de meest natuurlijke kijkervaring voor je op. Dat betekent dat zodra je gewend bent aan curved je comfortabeler naar je tv kunt kijken.