Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica Samsung televisies Samsung curved tv's

Samsung curved tv's

6 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
470-230-contentheader-samsung-tv1-wk20

Wil je een tv die niet alleen heel erg goed is maar ook een fantastische uitstraling heeft? De Samsung Curved tv’s zijn zo ontworpen dat ze een echte toevoeging zijn aan het uiterlijk van je woonkamer. Dichter bij een thuisbioscoop kun je bijna niet komen! Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Samsung Curved TV’s

Misschien heb je ze al wel eens gezien een tv waarvan het scherm een beetje gebogen staat. Het is een beetje wennen maar in werkelijkheid levert het voor de kijker een groter kijkoppervlakte op en is het nog fijner om naar te kijken ook. Ze zijn trouwens bijna allemaal flinterdun dus zien er fantastisch uit! Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Het beeld lijkt groter

Op het moment dat je naar een Samsung Curved tv kijkt dan veranderd de kijkhoek. Je kunt in principe hetzelfde voor je tv gaan zitten als je normaal doet, alleen oogt het scherm groter. De kromming heeft dus geen invloed op de manier dat je voor de tv moet gaan zitten.

De echte bioscoopervaring

Met een Curved Samsung TV lijkt het alsof je in de bioscoop zit. Dit komt omdat de bioscoop schermen ook licht gebogen zijn en daarmee ook een ruimer kijkoppervlak creëren. Dus met een Samsung Curved tv krijg je een optimale bioscoop beleving in je woonkamer.

De tv complimenteert je ogen

Je ogen hebben van nature een bolling. Het leuke van een Samsung Curved tv is dat de curve de bolling van je ogen daadwerkelijk complimenteert. Het levert dus eigenlijk de meest natuurlijke kijkervaring voor je op. Dat betekent dat zodra je gewend bent aan curved je comfortabeler naar je tv kunt kijken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.