• Samsung televisies

  Samsung is een voorloper op het gebied van technologie in de televisie wereld. De kwaliteit van tv kijken wordt enorm verbeterd. Sinds de komst van Ultra HD ervaar je films, series en tv programma’s als nooit tevoren. De Premium Ultra HD serie van Samsung is hier een mooi voorbeeld van. Deze serie staat voor innovatie en hoogstaande technologische ontwikkelingen. Geniet van indrukwekkende en levendige beeldkwaliteit en ontdek het televisie kijken opnieuw.


  Prachtig design

  De tv’s van Samsung hebben een prachtig design waardoor het een aansprekende toevoeging is aan jouw woonkamer. Naast de Ultra HD tv’s heeft Samsung nog vele andere modellen. Van smart tv’s tot curved tv’s en van Serif tv tot The Frame tv. Dus ben je nu op zoek naar een kleine tv voor in de slaapkamer of een grote tv voor het hele gezin, wij hebben het. Klik hieronder voor een overzicht van alle Samsung tv’s.


  Bekijk alle tv's >
  Samsung Sfeer

  MU7000

  Samsung MU7000

  Dynamic Crystal Colour: ervaar levendige beelden dankzij meer dan een miljard details.
  HDR 1000: dempt reflectie op het beeldscherm en geeft helderheid op een unieke wijze weer.

  Lees meer >
  MU8000

  Samsung MU8000

  Supreme UHD Dimming: Accentueert alle details, kleuren en het contrast voor nog realistischere beelden.
  One Connect Mini: Sluit alle kabels aan op dit kastje en bestuur al je apparaten vanuit één punt.

  Lees meer >
  MU9000

  Samsung MU9000

  Precision Black: Maakt zwarte beelden nog intenser zonder de lichtere kleuren te beÏnvloeden.
  Clean Cable Solution: Ervaar geen last meer van kabels dankzij de slimme wegwerking van de bedrading in de voet van de tv.

  Lees meer >
  KU6500

  Samsung KU6500

  De Samsung KU6500 geeft prachtige beelden weer in 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Het curved led beeldscherm geeft je het idee dat je middenin de actie zit. Daarnaast is de smart tv uitgerust met HDR voor een optimaal contrast. Een echte topper dus.

  Lees meer >

  Curved tv

  Samsung curved tv

  Voor de meest intense kijkervaring neem je een Samsung curved tv. Er zit een bolling in het scherm die zorgt voor meer diepte en een ruimer kijkoppervlak. De Samsung curved tv bootst de echte bioscoopervaring na in je eigen woonkamer. Jij kunt nu optimaal genieten van jouw favoriete film of tv-programma. Alleen of met het hele gezin. Het design is zo ontworpen dat het een echte toevoeging is voor het uiterlijk van je woonkamer, slaapkamer of welke kamer dan ook.


  Een echte bioscoopervaring

  De curved tv’s van Samsung zijn voorzien van UHD. Dit zorgt voor haarscherpe beeldkwaliteit. Daarnaast is elke curved tv van Samsung een smart tv. Hiermee staat je tv direct in verbinding met jou favoriete apps zoals Netflix, uitzending gemist en YouTube. Dus ben jij op zoek naar een Samsung curved tv? Klik hieronder om het complete overzicht van alle Samsung curved tv’s te zien.


  Bekijk hier >

  Samsung lifestyle tv

  Samsung lifestyle tv's zijn ontworpen om een echte toevoeging te zijn op jouw interieur. Het prachtige design en de gebruiksvriendelijke interfaces zorgen voor een prettige kijkervaring. Bekijk de Serif tv en The Frame tv en verrijk jouw woning met een echte design tv!


  Samsung Serif tv

  De Samsung Serif tv heeft een bijzonder en speels design dat passend is in elk modern interieur. Deze tv ziet er vanuit elke hoek mooi uit! Maak je keuze uit verschillende formaten en kleuren, passend bij jouw stijl.


  Samsung The Frame tv

  De Samsung Frame tv is een kunstwerk van zichzelf. Deze dunne tv hang je aan de muur alsof het een schilderij is. Wanneer The Frame tv in de Art modus staat, geeft het scherm een foto of schilderij naar keuze weer. Met één druk op de knop verander je het beeld via je smartphone en kijk jij jouw favoriete tv-programma!


  Bekijk hier >
  Serif tv

  Samsung Soundbar

  Samsung Soundbars

  Bekijk hier >
  Samsung Draadloze speakers

  Samsung Draadloze speakers

  Bekijk hier >
  Home Cinema

  Samsung Home Cinema

  Bekijk hier >

  Logo Samsung

  Samsung

  Samsung is wereldwijd de grootste distributeur van televisies. Ook het grootste gedeelte van de Nederlandse huishoudens heeft een Samsung tv in de woonkamer staan. Dit is vooral te danken aan de fantastische beeldkwaliteit en het prachtige design. Alle producten van Samsung werken goed samen, het is dus aan te raden om accessoires van Samsung te combineren met een Samsung tv.