Samsung The Frame tv

Ben jij een liefhebber van mooie schilderijen aan de muur? Met The Frame van Samsung tover je je tv om in een heus kunstwerk. Zoek een leuk schilderij uit in de Art Store en wissel van vormgeving wann ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Samsung The Frame

Met The Frame kies je voor een design tv naar je eigen smaak. Of je nu houd van abstract, klassiek of van portretten, het is allemaal mogelijk. Customise The Frame en combineer de tv met andere items in je inrichting. Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

Tijdloze Design TV

Net als bij kunst is de uitstraling van The Frame tijdloos. De tv s zo ontworpen dat hij niet opvalt in combinatie met andere schilderijen maar ze juist complimenteert. Er zit letterlijk een lijst om de tv heen die verkrijgbaar is in meerder kleuren. De bekabeling is bijna onzichtbaar, helemaal in combinatie met de One Connect Box.

Portret Modus

Op het moment dat je geen tv aan het kijken bent verandert The Frame in een schilderij die moeiteloos samengaat met de inrichting van je woning. De tv meet de lichtintensiteit en past zichzelf hierop aan. Zo heb je gedurende de gehele dag en nacht een natuurlijke belichting net zoals bij een schilderij.

Art Store

De Art Store van Samsung geeft je de keuzemogelijkheid uit vele thema’s. Er is voor iedereen wel iets te vinden wat aansluit bij de smaak. Kies bijvoorbeeld uit een landschap, abstract, patronen, een stilleven, digitale kunst, architectuur, een tekening of wilde dieren. Je kunt zo vaak als je wil veranderen van achtergrond. Om dit te doen hoef je alleen maar even lid te worden van de Art Store.

UHD TV

Naast de mogelijkheid van de tv om als schilderij te functioneren kun je er natuurlijk ook gewoon tv op kijken. Het is een Ultra HD tv met HDR en Active Crystal Colour. Daarnaast is het ook een smart tv met een Smart Hub, Smart View en One Remote Control. Het beste van beide werelden dus!