• Samsung Lifestyle

  Ben je op zoek naar een TV die naast prachtige beeldkwaliteit ook een uitgesproken uiterlijk heeft? Bekijk dan de lifestyle tv's van Samsung.

  Serif TV

  De Serif TV is een echte interieurkeuze. Met het strakke en speelse design complimenteert de tv de inrichting van iedere kamer. De vorm van de Serif TV maakt het mogelijk om leuke accessoires op de tv te zetten en de handige interface en afstandsbediening maken het een tv om echt van te genieten. Bij dit model worden de pootjes meegeleverd in de doos.

  “Zoals een typograaf bij het ontwerpen van een lettertype hebben ook wij zowel het product als zijn interactie met de omgeving onder de loep genomen.” – Ronan & Erwan Bouroullec.
  Samsung Serif TV

  De Serif TV 40 inch (102cm) is verkrijgbaar in de kleuren wit, en donker blauw. Daarnaast heb je de keuze uit een 24 inch (61cm) en 32 inch (81cm) beeldformaat.

  Serif TV

  Serif TV Medium

  Dit formaat TV past in ieder soort kamer binnen je woning. Bij dit model worden de pootjes meegeleverd. Verkrijgbaar in de kleuren wit en donkerblauw.

  Serif TV Medium
  Samsung Serif TV

  Serif TV Mini

  Ontworpen om tot zijn recht te komen in kleinere ruimtes. De Serif TV Mini is verkrijgbaar in de kleur wit en daarnaast als enige in de kleur rood.

  Serif TV Mini


  Samsung The Frame

  Een kunstwerk als je geen tv kijkt en een 4k UHD tv als je je favoriete programma’s aan het kijken bent. Kies kunst uit de Samsung Art Store en verfraai je woning met een portret, landschap of abstracte vormen. The Frame is een tv die er altijd fantastisch uitziet, een echte eye-catcher.

  Kleuren en formaten

  Voor iedere inrichting is er een geschikt formaat en kleur. Er is keuze uit een beedlformaat van 55 inch (140cm) of 65 inch (165cm). De The Frame is verkrijgbaar in de kleuren walnoot, wit metaal en eikenhout.

  Samsung The Frame
  Samsung The Frame

  Samsung The Frame

  Prachtige beeldkwaliteit

  De The Frame is een 4K Ultra HD TV, dit betekend dat je kunt genieten van zeer scherp en gedetailleerd beeld. Om het beeld nog mooier te maken worden dankzij HDR ook lichte en donkere scenes veel intenser. 

  Als een prachtige lijst aan de muur

  Het is gemakkelijk om The Frame aan je muur te bevestigen. Als hij eenmaal hangt kun je de TV naar de zijkanten, naar voren en naar achteren kantelen voor de optimale kijkhoek. The Frame detecteert automatisch de belichting in de kamer en stelt de helderheid zo af dat ieder kuntwerk optimaal tot zijn recht komt.

  Bestel The Frame