Randapparatuur

Laptopstandaarden

Laptopstandaarden zijn perfect om je zithouding te verbeteren, omdat je hiermee de hoogte van je laptop aanpast. Vaak is de hoogte ook nog eens instelbaar, waardoor je je laptop op jouw ideale hoogte ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Laptopstandaard

Een laptop is ideaal als je vaak onderweg bent, op locatie wilt werken of gewoon thuis of op kantoor een handzame computer wilt hebben. In dat laatste geval komt een laptopstandaard erg goed van pas. Daarmee creëer je een optimale typehouding, waardoor je beter achter je beeldscherm zit. Bovendien zorgen veel laptopstandaards ervoor dat de computer zijn warmte kwijt kan. Soms is er zelfs extra koeling mogelijk door middel van een ventilator. Welk type laptopstandaard je ook zoekt, bij ons vind je meer dan genoeg producten om uit te kiezen. Voor je het weet ben je helemaal gewend aan je nieuwe manier van werken! Je weet dat je bij wehkamp.nl altijd kunt vertrouwen op een goede prijs/kwaliteitverhouding, een eenvoudig bestelproces en uitstekende service. Wat wil je nog meer?

Welke laptopstandaard kies jij?

De Cyclone Notebook Cooling Stand van Trust heeft twee stille koelventilatoren die geïntegreerd zijn in de laptopstandaard. Doordat je laptop gekanteld wordt in de standaard, is je typehouding heel comfortabel en voorkom je oververhitting als je laptop hard zijn best doet. Het beeldscherm en toetsenbord van je laptop kun je op acht verschillende manieren verhogen en kantelen, zodat je vanzelf bij de optimale stand uitkomt. Het merk Fellows heeft ook diverse laptopstandaards, zoals de Maxi Cool met een ultrastille, krachtige USB-ventilator. Dankzij het antislipmateriaal blijft je laptop veilig op zijn plek terwijl je werkt. Tot slot noemen we de Belkin Laptop Cooling Stand. Zoals zijn naam al aangeeft, zorgt deze laptopstandaard ervoor dat je computer gekoeld wordt. De gepatenteerde golfvorm van de standaard draagt daaraan bij, net als de USB-koeler.