Radio's

Tafelradio's

Met een tafelradio kun je gemakkelijk overal muziek luisteren, bijvoorbeeld in je keuken of slaapkamer. Tafelradio’s hebben een compact formaat, daarom kun je ze overal neerzetten. Bekijk onze radio’s met bluetooth voor het afspelen van muziek vanaf je smartphone of tablet. Ben je op zoek naar geluid van topkwaliteit en keuze uit veel radiozenders? Bekijk dan onze DAB+ tafelradio’s!

9 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Tafelradio

Een tafelradio kun je gemakkelijk neerzetten waar je maar wilt. Ze vallen niet heel erg op, waardoor ze goed in de meeste interieurs passen. Binnen ons assortiment hebben we merken als Sony, Imperial, Nikkei, Sangean en Sonoro.

DAB+

Het principe van Dab+ is dat het gebruikersgemak centraal staat. In plaats van het klassieke zoeken naar een zenderfrequentie, kan simpelweg op naam gezocht worden. De tafelradio zoekt zelf de zenders voor je op en het signaal is ook sterker, hierdoor ben je in staat om meer zenders te ontvangen dan normaliter.

USB aansluiting

Bij sommige tafelradio’s kun je een usb stick gebruiken om muziek af te spelen. Je zult dan wel eerst zelf de muziek op de usbstick moeten zetten. Let ook op de soorten bestanden. Sommige kunnen niet door alle radio’s worden afgespeeld.

AUX aansluiting

Hier kun je een aux-kabel insteken om vervolgens door middel van een smartphone, tablet of laptop muziek af te kunnen spelen. Deze zit bij de meeste radio’s niet inbegrepen, je kunt de kabels gelukkig ook los kopen.

Bluetooth

Mocht je bluetooth op je smartphone, tablet of laptop hebben dan kun je deze met sommige tafelradio’s verbinden. Het is dan mogelijk om draadloos muziek af te spelen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je tafelradio voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.