Radio's

Retro radio

De radio’s van tegenwoordig ontvangen radiozenders beter dan ooit en ook de geluidskwaliteit is sterk verbeterd. Naast de technische ontwikkelingen, is er ook veel veranderd aan het uiterlijk van de r ...

8 resultatensorteren op
aanbevolen

Retro

De ontwikkeling van radio’s is zeer hard gegaan de afgelopen jaren. De oude krakende radio is vervangen door radio’s met hoge geluidskwaliteit en betere ontvangst. Ben je toch verliefd op het uiterlijk van de radio van vroeger? Bekijk dan ons retro radio assortiment!

Wekkerradio

Wil je je nooit meer verslapen en ook nog op een retro stijlvolle manier? Dan hebben wij de oplossing voor je. Ons brede assortiment retro radio’s zijn er speciaal voor om je ‘s ochtends op je favoriete muziek of radiozender wakker te laten worden.

Retro accessoire

Net dat hippe jaren 50/60 kastje gekocht en zoek je een item die het plaatje compleet maakt? De retro styling van de radio’s past bij veel meubels die nog een ‘’finishing touch’’ kunnen gebruiken.

Tafelradio

Sommige retro radio’s kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als speaker. Plug hem in je telefoon via de aux-kabel of connect via Bluetooth en zet zelf de muziek op die je wilt horen. Mocht er een batterij optie bij zitten dan is het ideaal om mee te nemen naar het park, strand of andere buiten de deur locaties.

DAB+

Om te zorgen dat je radio altijd de beste ontvangst heeft is DAB+ ontwikkeld. Dit systeem zoekt constant naar het sterkste signaal en zorgt er dus voor dat je nooit meer naar specifieke frequenties hoeft te zoeken. Ook in het systeem in staat om meer zenders te ontvangen en is de geluidskwaliteit veel beter dan een normale radio .

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Retro Radio voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.