Uitverkocht

Samsung Xpress M2026W zwart/wit laserprinter is niet meer verkrijgbaar

De Samsung Xpress M2026W is een aantrekkelijk geprijsde zwart/wit laserprinter met…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Laserprinters.

TOON CATEGORIE


Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.6
Schrijf review

“Meer heb je niet nodig”

Perfecte printer. Snel, klein en zuinig. Ook met je GSM printen, via WIFI of NFC. Meer heb je nier nodig wanneer je alleen wilt kunnen printen. Scannen overigens, kan natuurlijk ook gewoon via je GSM!

“Thuisgebruiker”

Een heel goede printer voor thuisgebruik. Voldoet 100% aan mijn verwachting.

“Goed ding.”

Vroeger hadden we een klein Samsung laserprintertje, jarenlang gebruikt zonder een enkel probleem. Alleen was op een gegeven moment de toner niet meer leverbaar! Enfin, toen een HP inkjet gekocht (5520). Nou... een ellénde, dat wil je misschien niet geloven. Eerst voeding stuk, omruil. Paar keer aardig geprint, maar enorm gehannes met papiervastlopen en een ongelooflijk irritante driver. Plus een lawaai! Geratel en geknars, je geneert je dood als je bezoek hebt. Afschuwelijk kreng van een ding, die HP. En op de dag dat je hem écht nodig hebt, ho maar. Inkt op en niet meer aan de praat te krijgen. HP vréét namelijk inktcartridges en na plaatsen van (weer) een nieuwe zegt-ie dat het een fake cartridge is! Weg met HP. Maar nu hebben we gelukkig weer een klein Samsung laserprintertje, een M2026W. Super hoor. Je haalt hem uit de doos, de CD de gaat de PC in en binnen 3 minuten sta je te printen. Dit zijn de beste printers voor erg weinig geld. Af en toe een dure toner er in, maar daar doe je meer dan een jaar mee tenzij je een krant gaat uitgeven. Is goedkoper dan die HP troep en toner kan niet verdrogen! Samsung doet het altijd. Er zit geen scanner op, maar als je slim bent hou je die toch al gescheiden van je printer. Dit is nou echt een goed ding. P.S.: Ik heb nog even aan Samsung gevraagd of deze keer de toner nog even leverbaar blijft en de helpdesk zei van wel. Dat is eigenlijk het enige waar ik verder nog benieuwd naar ben, of het klopt.

“Eigenwijs tijdens installeren”

Helaas eerst wat lever problemen... Bij aankomst product, uitgepakt en aangesloten geprobeerd te installeren via WPS knop zodat het meteen verbonden zou zijn... echter bleef dit fout gaan, heb daarna telefoon tegen nfc aan gehouden en keurig de app gedownload die hierdoor geadviseerd werd... Deze app zou ook moeten helpen met verbinden printer aan netwerk, ook dit bleef foutmeldingen geven waar je niks aan had/hebt Uiteindelijk dan maar usb, Windows herkent de printer keurig drivers worden geïnstalleerd en... weer als ik zeg ga of wifi geeft printer problemen... dit is opgelost door via internet en usb de firmware te upgraden en opnieuw de wifi proberen in te stellen... HET WERKT NU maar heeft anderhalve dag geduurd eer ik zo ver was...

Henkgeluk:
ja de firmware geupdated. maar nu kun je geen huismerk toners meer gebruiken!!

gegeven op 19 September 2017

“Ideaal voor de PC nerd”

Je haalt het product uit de doos, je doet de CD in de pc, je doet de stekker in de printer en papier en vervolgens klik je een aantal keer op akkoord en de printer is klaar voor gebruik. Ik heb het expres simpel omschreven !!!! maar zo simpel is de installatie van deze printer wat een genot. De afdruk kwaliteit is gewoon top en door zijn kleine compacte vormgeving past hij werkelijk overal. De Kids printen via hun mobiel met het grootste gemak van de wereld. Echt een aanrader.