Netwerk & internet

WiFi-versterkers

Draadloos internet is een geweldige uitvinding, maar dan moet je natuurlijk wel voldoende WiFi-bereik hebben. Als je WiFi-netwerk net niet overal in huis of op kantoor te bereiken is, kun je dat probl ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

Wifi-versterker

Als het draadloze signaal van je internetverbinding werkt, is dat een heerlijk gevoel. Maar zodra er enige hapering optreedt, of er zijn plaatsen waar het bereik niet toereikend is, dan slaat de irritatie al snel toe. De oplossing daarvoor is een wifi-versterker. Zoals zijn naam al aangeeft, versterkt die het signaal van je wifi. De range wordt daardoor groter en je kunt dus op meer plekken in huis of op kantoor profiteren van de voordelen die wifi biedt. Het enige wat je hoeft te doen is de wifi versterker in het stopcontact steken en je kunt in elke ruimte draadloos internetten met je pc, laptop, tablet of smartphone. Zonder dat het van je databundel af gaat. Kies in ons assortiment uit diverse soorten wifi-versterkers en vertrouw op de prima service, het makkelijke bestelproces en de goede prijs/kwaliteitverhouding waar wehkamp.nl om bekend staat!

Kies je ideale wifi-versterker uit ons assortiment

Er zijn diverse wifi-versterkers beschikbaar, zoals je kunt zien in ons assortiment. Bijvoorbeeld de TP-Link Range Extender TL-WA850RE. Die is klein, maar toch heel krachtig. Er zit ook een ethernetaansluiting op waarmee je een apparaat via een kabel kunt aansluiten en zo de wifi-versterker als draadloze adapter kunt inzetten. Een ander voorbeeld is de D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender. Deze ondersteunt Wireless N snelheden tot 300 Mbps en is dus lekker snel. Installeren is zo gebeurd, dat kan zelfs via een app op je smartphone. Er zit ook een 'one-touch' installatieknop op om direct je draadloze netwerkdekking te vergroten. Klinkt dit als de wifi-versterker voor jou? Wij hebben hem voor je!