Netwerk & internet

Netwerkkabels

Voor een snelle en betrouwbare internetverbinding volstaat een draadloos netwerk in sommige situaties niet. In dit soort gevallen is een netwerkkabel de juiste oplossing. De voordelen van zo'n kab ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

Netwerkkabel

Je internetverbinding is zo goed als de zwakste schakel. Er zijn namelijk heel wat factoren die meespelen. Denk daarbij aan de snelheid waarmee je provider het signaal doorgeeft, de manier waarop je het verder verspreid naar je netwerk en natuurlijk de capaciteit van de apparaten die eraan verbonden zijn. Met een goede netwerkkabel zorg je ervoor dat het signaal zo snel mogelijk verplaatst kan worden. Zie het als een nieuwe afvoerbuis die je installeert nadat de oude te verstopt werd. Dan kun je ineens heel veel meer afvoeren dan voorheen. Zo werkt het ook met een goede netwerkkabel. Wij hebben diverse soorten kabels voor je. Uiteraard kun je bij wehkamp.nl altijd rekenen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding, onze uitstekende service en ons eenvoudige bestelproces!

Profiteer van een goede netwerkkabel

De eerste netwerkkabel die we voor je hebben is de Belkin Netwerk CAT6 UTP 4.6 patchkabel. Daarmee kies je voor een vloeiender overdracht van het signaal en een algehele verbetering voor je hele systeem. Het is een 4,6 meter lange RJ45 netwerkkabel van hoogstaande kwaliteit, waarmee je eenvoudig je Cat5-kabels kunt vervangen die geen ondersteuning bieden voor 100 Base-T of Gigabit Ethernet. Er zitten ook RJ45 male-naar-male connectors en een snagless geïntegreerde trekontlasting bij inbegrepen. Wil je jouw Mac eenvoudig aansluiten op een geavanceerd Gigabit Ethernet-netwerk? Dat kan met de compacte Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet adapter. Sluit hem aan op de Thunderbolt-poort van je Mac en de netwerkkabel zorgt voor een RJ45-poort die 10/100/1000BASE-T-netwerken ondersteunt. Deze kabel werkt prima als je OS X versie 10.7.4 of hoger draait en een Mac met Thunderbolt hebt.