Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

MiFi routers

MiFi komt van mobile en WiFi en betekent zoveel als internet voor onderweg. Een 3G of 4G MiFi router gebruikt een SIM-kaart voor de mobiele data en vervolgens verbind je via WiFi je computer, tablet en/of smartphone met de MiFi router. Zo kun je met meerdere apparaten toch tegelijk gebruik maken van 1 netwerkverbinding. Handig voor onderweg, hotel of camping.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Mifi router

MiFi routers zijn verkrijgbaar in twee varianten: met een vaste netwerkaansluiting en met een accu. Een MiFi router met een vaste netwerkaansluiting verbind je via je ADSL- of kabelverbinding met het internet, waarna de 3G of 4G verbinding als back-up dient. Dergelijke MiFi routers zijn ideaal voor thuis of op kantoor en dienen vaak permanent aangesloten te worden op de netspanning. Ook zijn er MiFi routers met ingebouwde accu. Bij deze variant kun je alleen via WiFi of USB met het apparaat verbinden om internet te krijgen. Je profiteert vervolgens van een snelle 3G of 4G verbinding met je smartphone, tablet of laptop. De apparaten met een ingebouwde accu zijn de echte MiFi routers omdat deze volledig mobiel zijn. Een groot voordeel is dat je een MiFi router met ingebouwde accu echt overal mee naartoe kunt nemen, waardoor je altijd een internetverbinding op locatie hebt.

Tip in het buitenland

koop bij gebruik in het buitenland bij een telecomwinkel een SIM prepaidkaart zodat je tegen lokaal tarief kunt internetten! Dit bespaart je heel veel onnodige kosten.