Netwerk & internet

IP-camera's

Een IP-camera is een veelzijdige oplossing voor thuis of voor op kantoor. Zo kan hij dienst doen als een hoge kwaliteit webcam, maar ook als bewakingscamera, soms zelfs met bewegingsdetectie. Een aant ...

59 resultatensorteren op
aanbevolen

IP camera

Het grote voordeel van een IP-camera in vergelijking met een webcam is dat je geen pc nodig hebt om hem te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de IP-camera verbinden met je bestaande netwerk, de bijbehorende software installeren en vervolgens inloggen op een andere locatie (bijvoorbeeld met je smartphone of op het werk) om te zien wat je IP-camera op dat moment registreert. Met de meeste modellen in ons assortiment kun je snel beelden van hoge kwaliteit bekijken, zelfs als er weinig licht is. Je kunt hem dus overal neerzetten. Zoek een mooi plekje uit voor je IP-camera en voel de zekerheid dat het thuis veilig is. Zo lang je een internetverbinding hebt, kun je op afstand alles in de gaten houden. Niet alleen als inbraakalarm, maar ook om je baby te kunnen zien of de voordeur te monitoren voor het geval je een pakketje verwacht. Kies uit diverse IP-camera’s in ons assortiment. We hebben topmerken als D-Link, Eminent, Alecto en TrendNET voor je. Uiteraard kun je altijd rekenen op een ideale prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

De mogelijkheden van je IP camera

Doordat IP-camera’s en internetverbindingen steeds beter worden, is er steeds meer mogelijk. De kwaliteit van de beelden kan in sommige gevallen wel Full HD zijn. Bepaalde modellen reageren zelf op bewegingen en draaien daardoor bij of zoomen in. Ook zijn er IP-camera’s die ’s nachts tot wel 8 meter zicht hebben. De bijgeleverde software biedt vaak allerlei surveillancefuncties. Dat zorgt voor extra zekerheid.