Navigatie

Motornavigatie

Met een navigatiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor motorrijders kun jij optimaal genieten van jouw motorrit. Motor navigatiesystemen zijn namelijk waterbestendig en hebben een eenvoudige, handsc ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Motornavigatie

Tour jij tijdens het lekker weer ook zo graag op je motor? Gebruik dan een motornavigatie om nieuwe routes te ontdekken of om nooit de weg kwijt te kunnen raken. Je kunt zelf aangeven op wat voor wegen je graag rijdt, de motornavigatie zal dan automatisch de ‘leukste’ route voor je uitstippelen. Bekijk het assortiment met merken als Garmin en TomTom.

Smartphone

Een groot voordeel van een motornavigatie is dat je je smartphone handsfree kunt bedienen door middel van bluetooth. Zo kun je telefoongesprekken aannemen of door je muziekbibliotheek bladeren. Je hoeft dus niet je telefoon uit je zak te halen.

Landendekking

Er zijn verschillende motornavigatie systemen verkrijgbaar die verschillende landendekkingen kunnen hebben. Zo hebben navigatiesystemen voor scooters vaak een nationale dekking. De navigatiesystemen voor motoren hebben meestal Europa dekking of zelfs wereldwijde dekking.

Veilig rijden

Om te zorgen dat jij met meer veiligheid je motorroute kunt afleggen zijn de meeste navigatiesystemen voorzien van handige waarschuwing functies. Deze wijzen je op scherpe bochten, maximumsnelheden, spoorwegen, schoolzones, overstekend wild, rustplaatsen en natuurlijk voor de standaard flitspalen.

Kaart-updates

De meeste motornavigatie merken bieden levenslange kaartupdates bij de navigatiesystemen. Dit houdt wel in dat je om de zoveel tijd een update zal moeten doen. Dit doe je meestal gemakkelijk door je navigatiesysteem te verbinden met een netwerk.