Navigatie

Fiets- & outdoornavigatie

Nooit meer verdwalen tijdens je fietstochten met onze fiets- en outdoornavigatie. Deze navigatie werkt hetzelfde als de navigatie in je auto, maar de kaarten en functies zijn speciaal ontworpen om je ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Fiets- & outdoornavigatie

Pak jij ook altijd de fiets wanneer het zonnetje schijnt? Ben je een echte fan van het lopen in de natuur? Met een fiets- & outdoornavigatie kun je overal waar je wil de weg vinden. De meeste navigatiesystemen hebben bijna alle fiets en wandelroutes binnen Europa in het geheugen staan. Zo kun je zelfs op vakantie fietsen of lopen zonder je zorgen te maken over de route.

Eigenschappen navigatiesysteem

Er zijn veel handige eigenschappen die dit soort navigatiesystemen hebben. Zo zijn de meeste waterdicht, ideaal voor als je per ongeluk in een flinke regenbui terecht komt. Ook kan er een ‘surprise-me functie’ op zitten, dan weet je niet welke route je gaat nemen maar dan bepaald het systeem voor je. De meeste accu’s gaan tussen de 10 en 16 uur mee, dan weet je zeker dat je op een volle accu een grote afstand kunt overbruggen. Ze werken met touchscreen en zijn gemakkelijk te bedienen.

Fiets informatie

De fietsnavigatiesystemen zijn speciaal ontworpen voor routes om op de fiets te doen. Zo nemen ze onder andere de fietspaden en de B-wegen op in de route. Maar dit is niet alles, sommige navigatiesystemen meten de gemiddelde snelheid, geven de hoogte weer waarop je fietst en laten je hartslag zien. Deze navigatiesysteem is dus ideaal voor de sportieve fietser, maar ook voor de recreatieve fietser.