Navigatie

Autonavigatie accessoires

Deze autonavigatie accessoires maken het voor jou mogelijk om gemakkelijk en veilig gebruik te maken van de autonavigatie. De navigatie moet ergens aan bevestigd worden, denk bijvoorbeeld aan dashboar ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Autonavigatie accessoires

Als je op pad gaat met de auto is een navigatie natuurlijk erg handig. Maar soms moet je net even wat verder denken. Wat doe je bijvoorbeeld als de batterij van je navigatiesysteem leeg is, terwijl je nog lang niet aangekomen bent bij je bestemming? Of wat is een handige positie om je navigatie te plaatsen, zodat je de route kunt bekijken terwijl je jouw ogen op de weg houdt? Bij wehkamp vind je tal van accessoires die de rit met route begeleiding net wat makkelijker maakt.

Autoladers

Het navigatiesysteem verbruikt veel stroom, dus je komt gegarandeerd een keer met een lege batterij te zitten. Het is dan wel handig dat je een oplader bij je hebt, zodat je gewoon je route kunt vervolgen. Hier zijn de speciale autoladers voor. Deze lader steek je in de sigarettenaansteker van je auto. Vervolgens verbind je het navigatiesysteem met de autolader via een USB kabel. Er zijn laders met één USB poort en meerdere USB poorten. Zo kun je meerdere apparaten tegelijk opladen.

Het navigatiesysteem vasthouden tijdens de hele rit is zeer onhandig en bovendien niet toegestaan. Toch wil je duidelijk zien hoe je route loopt en wanneer je een afslag moet nemen. Hier zijn hele handige houders voor. Deze houders zijn speciaal gemaakt voor het navigatiesysteem die jij hebt. Bevestig de houder op het dashboard van je auto of aan de binnenkant van je vooruit. Zo kun je duidelijk zien welke kant je op moet.

Beschermhoes

Je wilt dat je navigatiesysteem lang meegaat. Deze moet je dan ook veilig opbergen zodat je het niet kwijtraakt of onverhoopt kapot maakt. Daar zijn de beschermhoezen voor. Deze beschermen je navigatiesysteem tegen stoten, krassen en vuil als je het niet gebruikt.