Monitoren

Ultrawide monitoren

Een Ultrawide monitor is de ideale vervanger voor de opstelling van 2 monitoren naast elkaar. De beeldverhouding is 21:9 met veel ruimte voor meerdere programma’s naast elkaar, zonder dat je een store ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

Ultrawide monitoren

Als je veel achter een computer werkt met veel verschillende programma’s, wil je vaak meerdere schermen tegelijk geopend hebben. Op die manier mis je niks van de ene toepassing, terwijl je in een ander scherm aan het werk bent. Je kunt bijvoorbeeld altijd je e-mail in het oog houden, zodat je snel kunt reageren en niet heen en weer hoeft te klikken vanuit de taakbalk. Een oplossing hiervoor is om 2 monitoren naast elkaar te gebruiken, maar dan heb je een randlijn in het midden van en wellicht 2 verschillende beeldschermen met andere kleur- en helderheidinstellingen. Daarom is een Ultrawide monitor een ideale oplossing voor deze multitaskers. Dankzij het grote beeldoppervlak werk je zeer efficiënt en comfortabel aan meerdere taken tegelijk. De beeldverhouding van Ultrawide monitoren is 21:9, dat betekent dat het beeldscherm zeer breed is, vooral ten opzichte van de hoogte van het scherm.

Curved

Vaak zijn Ultrawide monitoren ook gebogen om je nog beter zicht te bieden op alles wat zich afspeelt op je beeldscherm. Curved monitoren hebben een kromming die in verhouding overeen komt met de bolling van je ogen. Hierdoor is de afstand tussen je oog en het beeldscherm op ieder punt ongeveer gelijk, waardoor alle content beter in je blikveld valt. Juist bij de grote beeldoppervlaktes van Ultrawide monitoren is dit zeer comfortabel.

Gaming

Ook gaming monitoren zijn er met een beeldverhouding van 21:9. Door de panoramische weergave van je game wordt je nog meer meegesleurd in de spanning van het spel. De wereld van je game bevindt zich in vrijwel je gehele gezichtsveld, waardoor je niet afgeleid wordt door andere zaken. Dankzij het grote beeldoppervlak kun je alle relevante schermen open hebben, terwijl er nog genoeg ruimte overblijft voor het speelveld.