Monitoren

Gaming monitoren

De beste game experience voor je laptop of desktop krijg je met een goede monitor die geschikt is voor gaming. Kies de inchmaat die bij je past, van 21" t/m 40". Monitoren voor high end gebr ...

30 resultatensorteren op
aanbevolen

Gaming monitoren

Wanneer je een game computer hebt aangeschaft beschik je over de beste game-ervaring wanneer het gaat om de snelheid. Daarnaast wil je natuurlijk ook over fantastisch beeld beschikken tijdens je game. Een Ultra HD-scherm zorgt voor haarscherpe details. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan gaming monitoren. Wil je liever een plat of curved scherm? Een verstelbaar scherm of niet? Wil je verschillende aansluitingen hebben? Dit is allemaal mogelijk. Gebruik de filters om uit te komen bij jouw ideale monitor.

Reactietijd

Reactietijd is vooral van belang voor één gamegenre: first person shooters, ofwel FPS games. Zaken als motion blur en ghosting, die samenhangen met hogere responstijden, zijn vooral storend zichtbaar bij weergave van snelle bewegingen in een gesimuleerde 3D-wereld.

Contrast & gammawaarde

Andere zaken die belangrijk zijn voor een gaming monitor zijn contrast en gammawaarde. Het eerste om de weergave van details in lichte of donkere delen van het beeld goed weer te geven. Het tweede omdat een accurate, verzadigde kleurweergave voor een meeslepender gamebeleving zorgt dan fletse, vertekende kleuren.