Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Simkaarten

Wil je graag een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon afsluiten, maar wil je je eigen telefoon (nog) niet vervangen? Kies dan voor een simkaart met een sim only abonnement. Met een sim only abonnement heb je de keus uit verschillende bundels met belminuten en data. Bovendien kun je vaak ook nog eens gratis je bestaande telefoonnummer behouden.

sorteren

2 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Simkaarten

Je wilt je telefoon nog niet kwijt? Kies dan voor een simkaart met een sim only abonnement. Hierbij kun je gewoon je eigen vertrouwde smartphone houden. Maar dit is niet alles. Een sim only abonnement geeft je alle vrijheid die je wil hebben in een abonnement. Stel je eigen bundel volledig zelf samen. Bel jij veel en internet je weinig? Kies dan een abonnement met veel belminuten en weinig GB. De prijs is afhankelijk van jouw bundel. Ideaal dus voor mensen die zo goedkoop mogelijk bereikbaar willen zijn. De simkaart past vrijwel in elke telefoon, omdat ze in standaard formaat worden geleverd. Door de omhulsels rondom de chip eraf te halen kan je de standaard simkaart veranderen naar een nano- of micro simkaart. Houd alles zelf in de hand en kies voor een sim only simkaart.