mobiele telefoons

Apple iPhone

Met de introductie van de eerste iPhone in 2007 heeft Apple zich stevig op de kaart gezet als telefoonmerk. De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kenmerken zich nog altijd door gebru ...

32 resultatensorteren op
aanbevolen

iPhone

Wil jij een iPhone zonder abonnement kopen? Bekijk dan ons uitgebreide iPhone assortiment op deze pagina. Je vindt hier zowel de nieuwste modellen als wat oudere modellen, zoals de iPhone 7 en iPhone 8, die in prijs zijn gedaald en dus goedkoper zijn. De beschikbare iPhones verschillen in geheugen, formaat, functionaliteit en prijs. Op basis hiervan kies jij wat voor jou het meest geschikte model is. Het voordeel aan een iPhone los kopen zonder simlock is dat je nog altijd van provider kunt wisselen.

Besturingssysteem iOS

iPhone is onderdeel van Apple en maakt gebruik van een eigen besturingssysteem, namelijk iOS. De technologie van iOS blijft zich telkens vernieuwen zodat er steeds meer mogelijk is. Elke iPhone krijgt gratis de laatste updates zodat je altijd bent voorzien van de nieuwste features. De intelligentie van het besturingssysteem is hoog en dankzij de geavanceerde technologie kun je de iPhone veilig gebruiken. Synchroniseer gemakkelijk al je bestanden via iCloud zodat je op ieder moment flexibel kunt werken op al je Apple devices.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is ook zeker een mogelijkheid om aan te schaffen. Maar wat is nu eigenlijk een refurbished iPhone? Eigenlijk zijn het afgekeurde smartphones die opnieuw zijn gecontroleerd, gerepareerd, schoongemaakt en verpakt in de fabriek. Zo heb je voor een gereduceerd tarief weer een goedwerkende nieuwe iPhone. Op deze wijze bespaar je flink en ben je ook nog duurzaam bezig.

Service van wehkamp

Wil jij ook een nieuwe iPhone kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je iPhone voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.